Archive
 
 
  Topic: How to access to a qsonet repeater? (3 replies)
#1     Fri Mar 09, 2007 1:39 pm
EB5FIR
IM98CC
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Subject: How to access to a qsonet repeater?

Hello, just testing the program today and ran across the forums, then i saw a few messages about repeaters. Then i tried to access some of them but with no response on the virtual transceiver.
Is there any offset option that has to be made? Or are the repeaters only accesible via rf?
Im a bit confused about the working of the system. All transmissions inside the system are broadcasted to the "real" air?
Thanks in advance!
__________________
#2     Fri Mar 09, 2007 3:07 pm
EB5FIR
IM98CC
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Subject:

Bump!
Anyone?
__________________
#3     Fri Mar 09, 2007 7:25 pm
K1LCH
Valrico, Florida
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 10
Subject:

Try 29.630; live Spokane Washington repeater will come up for use.

Terry
__________________
#4     Sat Mar 10, 2007 9:01 am
EB5FIR
IM98CC
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Subject:

Thanks friend!. Will try today and start to use it.
73's
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.