Archive
 
 
  Topic: Macintosh (2 replies)
#1     Thu Jan 10, 2008 10:52 am
KI6HLH
CM87WJ
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Subject: Macintosh

Does this system work for Macintosh computers or does it work only if you have Windows? Everyone in my family has only Macs, although my son has a windows emulation program on his machine.
__________________
#2     Tue Jan 29, 2008 2:52 pm
M1EQO
Hemel Hempstead
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Subject: Mac's

A few of us are asking
Only time will tell
__________________
#3     Wed Nov 04, 2009 8:53 am
EA4OR
Alcobendas, SPAIN
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Subject: Re: Mac's

Hi

I am using an IMAC running Windows 7 32bits over "Parallels 4.0" and the CQ100 is working good...you will need to add more ram because Windows demand a lot...

73 Ignacio, EA4OR
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.