Archive
 
 
  Topic: Mxers (4 replies)
#1     Fri May 22, 2009 7:35 pm
KA1DE
florida
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Subject: Mxers

:oops: In Transceiver options I cannot open mixers ?????
__________________
#2     Fri May 22, 2009 9:26 pm
KB3NPH
Spring Run, PA
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 52
Subject: Re: Mxers


KA1DE wrote:
:oops: In Transceiver options I cannot open mixers ?????


Are you running Vista?
__________________
#3     Sat May 23, 2009 7:17 am
KA1DE
florida
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Subject: MIXER

Yes I am running VISTA....
__________________
#4     Sat May 23, 2009 8:24 am
KB3NPH
Spring Run, PA
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 52
Subject: Re: MIXER


KA1DE wrote:
Yes I am running VISTA....


Unfortunately Vista will not allow you to Open Mixer in CQ-100. To adjust anything in the audio mixer, you must go to the main sound card properties menu of the computer and adjust them. If you goto www.kb3nph.com and look for the CQ-100 PSK/Digital Net button on the left of the main page, there is a page that has complete instructions and pictures of how to set up the sound card in Vista. There is seperate pages for Vista and XP, so be sure your on the VISTA page.

73s and good luck.
Tim (KB3NPH)
__________________
#5     Sat May 23, 2009 8:40 am
KA1DE
florida
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Subject: MIXER

Thank you I will look into it.
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.