Archive
 
 
  Topic: Resizing of CQ100 rig (3 replies)
#1     Wed Apr 25, 2007 6:59 am
ZS2GK
South Africa
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Subject: Resizing of CQ100 rig

I would like to see a way of resizing the size of the virtual rig. When using digital modes the "Rig" takes up too much space on the desktop.
Using BPSK you are then restricted to the size of the waterfall.
I know resizing the Video Display works, but I am happy with the size that I presently use.
Having a "Chat Bar" would also be of great advantage, as certain users have a very quick response time and you cannot get in, even to help.

73 de Glenn
ZS2GK
__________________
#2     Wed Apr 25, 2007 9:14 am
DG7LAE
Luebeck
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 67
Subject:

Hi Glenn ,
i agree resizing would be quiet useful .

adding some chat or comment line for a text message would be great as telling others a webpage address is sometimes up to a horor when special caracters are used and it takes long time untill they get it .

Uli
__________________
#3     Wed Apr 25, 2007 11:24 am
KD9XH
Sarasota,FL
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 29
Subject:

A variable size Cormac transceiver is a great idea. Those of us who use the digital modes need all of the screen real estate we can get for the concurrently running digital programs.

de Ted kd9xh
__________________
#4     Sat May 05, 2007 3:13 pm
W2WXP
STUART, FL
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Subject:

BE ABLE TO RESIZE IS A GREAT IDEA OR BEING ABLE TO USE THE MINIMIZE BOX WOULD HELP ALSO.
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.