Archive
 
 
  Topic: CQ100 on iPhone (13 replies)
#11     Thu Sep 22, 2011 3:33 am
W7CYA
Stayton,OR
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Subject: cq 100 for DROID

I have enjoyed uing Echolink on my droid3 would like to also use cq 100.
Oh and have been using the droid for psk31.
Tom W7CYA
__________________
#12     Thu Sep 22, 2011 2:10 pm
WA4FU
Tampa, FL
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Subject:

Don't get me wrong Tom, I would love to have it also for my EVO but I don't think Doug is gonna write it! :twisted:
__________________
#13     Tue Apr 03, 2012 4:41 pm
N4LBW
Spruce Pine, NC
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Subject: Ipad

I got a new Ipad and was looking forward to using it on cq 100. I was very disappointed when I found it would not work. I was even more disappointed when I saw that there were no plans to make it work. When my subscription ends, I am going over to a program that works with Ipad.
__________________
#14     Tue Apr 03, 2012 8:37 pm
WA4FU
Tampa, FL
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Subject:

I'm sure when he hears the news of your jumping ship he will get right on writing that app for ya! :roll:
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.