Archive
 
 
  Topic: Echo channel and direct frequency entry (2 replies)
#1     Wed Mar 24, 2010 11:43 pm
KB3DHG
Etters
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 8
Subject: Echo channel and direct frequency entry

I would like to see a feature where you can test your audio before going on the air. Also I would like to have the ability to enter in a frequency directly. Thanks.
__________________
#2     Sat Jun 05, 2010 5:09 am
G0WAC
Derby
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Subject: Audio test facility

I would like to see this facility as well. I always feel silly asking about my audio when using VOiP, but things can be "not quite right" and to hear the audio fault might go a long way towards a "self help type of correction".
Regards from Keith g0wac in England.
__________________
#3     Sat Jun 05, 2010 4:37 pm
VE6ER
Edmonton AB
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 19
Subject: Audio

When you are transmitting with your "real" radio what means have you to test your audio quality? On my transceiver the only test is the audio level. No indication of the quality of the audio. I leave that to others to tell me. Why should CQ100 be any different?
__________________




Copyright ©2013 Cormac Technologies Inc.